Frissítések

Üdvözöljük az Ambrits Bt. szoftverfrissítési oldalán!

Az alábbi modul segítségével tudja letölteni a legfrissebb verziókat. A belépés után elérhetőek a frissítéshez szükséges telepítők.

A frissítési folyamat során kérjük, hogy az adatvesztés elkerülése érdekében a frissítést a következő lépésekben hajtsa végre.
A telepítés során készül mentés az adatokról, de előfordulhatnak váratlan események (áramszünet, hdd meghibásodás, stb), melyek során a folyamat nem fut végig, ezért az alábbi lépéseket javasoljuk:

  1. A jelenleg használatban lévő programmal készítsen adatmentést a Rendszer/Adatmentés modullal.
  2. Amennyiben lehetséges készítsen több mentést is, lemezre és merevlemezre egyaránt. A lemezes megoldás nem minden esetben jó megoldás, mert a lemez sérülhet. Mostanában a PenDrivera történő mentés a legbiztonságosabb és legkényelmesebb megoldás.
  3. Ha megvannak a mentések, töltse le a megadott linkről a programot és indítsa el. A telepítés során a célkönyvtárnak adja meg a már telepített program könyvtárát (ez alap esetben, például az AHS szoftver esetén a C:\AHS)

Ha a telepítés rendben lezajlott, indítsa el a programot. Az első indítást a program érzékeli és betölti az eddig használt adatokat.