Ambrits Informatikai Tanácsadó Bt.

Szoftverfejlesztés · Rendszerfelügyelet


CashMan-Fx

Online vállalatirányítási rendszer

A CashMan-Fx internetes vállalatirányítási rendszer megoldást kínál olyan kis- és középvállalkozások részére, melyek több telephellyel rendelkeznek, akár más-más városban, de a vezetők, tulajdonosok szeretnek naprakészek lenni a cég pénzügyi helyzetével, követni a bevételek alakulását, kézben tartani a pénzmozgást.
AHS CashMan

Számlázás, készlet

Tartsa kézben pénzügyeit az AHS CashMan Lite szoftverrel. Könnyú kezelhetőség, áttekinthetőség mellett teljes pénzügyi folyamatok követhetők, így a vállalatvezető, cégtulajdonos, naprakész információkkal rendelkezhet a bevételekről..


CargoBASE

Tranzit és bérraktár rendszer

A rendszer teljes körűen átfogja a kamion megérkezésétől az árú mozgatáson keresztül a kiszállításig az adminisztrációs és nyilvántartási feladatokat, információkat ad a raktárkészlet mozgásokról, készletekről és információkat ad az elszámoláshoz...


Rendszerfelügyelet

Hardver és szoftver karbantartás

Kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének kiépítése , támogatása, rendszergazdai felügyelete, üzemeltetése. Ezen belül törekszünk a teljes körű szolgáltatásra, a szoftvernyilvántartástól az alkalmazottak betanításán, oktatásán keresztül, a célirányos feladatok megoldásáig, tervezéstől a kivitelezésig.


WinIKTAT

Pehelykönnyű iktató

Könnyen kezelhető iktató szoftver. Beérkezett, kimenő levelek iktatása fő és alszámra. Az adatokat könnyen és gyorsan visszakereshetjük, ha a szűrés funkciót használjuk. A szűrés ablakban két feltétel szerint kereshetünk, és/vagy kapcsolattal. A “hol keressem” -ben megadható, hogy azadott adatot melyik mezőben keresse a program, a “hogyan” -ban megadhatjuk a módját (egyenlő, nem egyenlő…tartalmazza stb).